Indra.

Search
Close this search box.

Paaldansen, plantlady, reizen,
ovenschotels, droedelen & minimalisme.

Een merk of bedrijf is meer dan alleen z’n looks, er moet een verhaal van uitgaan waar mensen zich in kunnen vinden en mee kunnen connecteren. Ik hou ervan om samen een verhaal te creëren met mijn illustraties, grafisch werk en interieurs dat bij hun bedrijf past.


Mijn ontwerpen gaan vaak uit van ‘less is more’. Met weinig woorden een ziel uitstralen. En eerlijk? Waarom zouden we het druk maken als het strak en simpel ook mooi en vooral duidelijker zal zijn!


In mijn vrije tijd hou ik van plantjes zowel binnen als buiten. Als er één ding is dat dit mij geleerd heeft dan is het wel dat alles gaat met vallen en opstaan, en je nooit klaar bent met bijleren!

Uitblinkers.

Eenvoud siert. Waarom het moeilijk maken als minimalisme ook prachtig is.

 

‘Het moet mooi zijn.’ Allemaal goed en wel maar het moet vooral een verhaal vertellen en functioneel zijn. Gelukkig dat het dan nog altijd mooi kan zijn hé!

It’s not all about the outside.

 

Eenmaal ik mij verdiep in mijn programma’s, wil ik er alles over weten. Vectorworks, Indesign, Illustrator, Photoshop, Lightroom, Kerkythea, SketchUp & Procreate, bring it on!

Waarden.

 

Elke dag voor een betere versie van jezelf gaan. Er is altijd wel iets nieuws dat je kan leren.

 

Creativiteit haal ik uit mijn dagdagelijkse leven. Paaldansen, plantjes, zelfs ovenschotels.

 

Ik zeg ja tegen avontuur! Ik hou van een uitdaging, van frisse melkverpakkingen tot een mural voor bruisend water. Het ontwerpen van een museumruimte tot een kastje in uw toilet.

 

Let’s do this!

Wil je mij nog wat beter leren kennen? Stuur dan zeker een berichtje!